IT-Konsult

Insignis IT växer!!

Insignis IT växer och behöver fler IT-konsulter. Vill du vara med oss och fortsätta utveckla Insignis IT och våra kunder?

 

Vi söker IT-konsulter med kompetens inom:

•     Nätverk och säkerhet

•     Server & Storage

•     Infrastruktur & design

•     Windows Server, SQL, AD m.fl

•     Microsoft Office 365 & Azure

 

Har du certifieringar eller specialiseringar så är det definitivt en fördel!

 

Tillsammans med gänget på Insignis IT kommer du att arbeta med projektering, installation och leverans av IT-miljöer samt drifttjänster. I rollen ryms både den praktiska funktionen som konsult men den innefattar även kvalificerad strategisk rådgivning för våra kunders IT-miljöer och drift.

 

Du kommer att ha ett stort ansvar för och vara delaktig i utvecklingen av hela vårt tjänsteutbud såsom konsulttjänster på plats hos kund och drifttjänster som vi levererar från våra datacenter.

 

Vårt erbjudande till dig
Vi erbjuder bra och konkurrenskraftiga löner och hos oss är det alltid högt i tak och nära till beslut. Vi har kul på jobbet och tror på att delad framgång är dubbel framgång. Vi satsar målmedvetet på våra medarbetares utveckling, om du vill och vågar är "the sky the limit".

 

Vår förhoppning är att få bygga regionens främsta IT-bolag tillsammans med dig!

Skicka in din ansökan redan idag via e-post till arbete@insignis.se Vi hanterar alla ansökningar löpande, Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD Mathias Ljungsten via e-post: mathias.ljungsten@insignis.se eller telefon 019-7640964